Dinu Lazăr în Albă ca Zăpada

Îmi pare așa rău că a fost rasă conversația gurului de pe cafeneaua.com.
Ar fi fost atît de valoroasă comparația broscoiului devenit Albă ca Zăpada, cum înfierează el companiile făcătoare de aparatură foto de al căror posterior și-a suturat limba să fie sigur că nu ratează pișcoturile de la vreo lansare. Ar fi fost drăguț de suprapus idealurile traduse din articolele străine peste cariera de succes.

Știe cineva de vreo imagine a conversațiilor de acolo rămase prin eter? Google cache tace mîlc.

Etichetat

5 gânduri despre „Dinu Lazăr în Albă ca Zăpada

 1. Eu am găsit pe cafeneaua discuţia, dar nu ştiu ce cauţi.

  Vezi http://www.archive.org/ găseşti snapshot*-uri ale site-ului din 2004 până acum.

  *nu snapshoturi de criticat :)

  • Criticul Foto spune:

   Ok, cum fac să o localizez / extrag. La vremea ei mi s-a părut extrem de folositoare și ca sursă a idioțeniei unora și ca „așa-nu”.

  • Vladimir C. spune:

   Nu știu cum să salvezi de pe archive.org.

   Pe cafeneaua am căutat Dinu Lazăr și a apărut.

 2. jarpefoc spune:

  E cunoscut obiceiul individului de a zice azi una si maine alta . Le intoarce ca la Ploiesti in functie de cum ii dicteaza interesele de moment. Si in plus da din gura cum ca el e atat de pur , de impartial , de generos ! Ceea ce nu inteleg e cum „acolitii ” pot inghite atata ipocrizie fara sa isi dea seama cand e atat de clar ca si un copil de gradinita poate sa isi puna intrebari….
  De fapt daca ma gandesc mai bine isi merita soarta- asa cum se spunea ca un popor are conducatorul pe care il merita , asa si noi , fiecare in parte avem „eroii” si „modelele ” de viata pe care le meritam fiecare.

  • Criticul Foto spune:

   Pentru că, din păcate, nu e despre meritat, dat de sus, soartă, etc. Astea sînt doar metode de deresponsabilizare ale individului. Ideea este că fiecare și-i alege după propriul gust. Un individ care se dă ocupat, o să aibă timp să socializeze cu ratații cu bani de la orasul punct ro sau întîlnirile sponsorizate Nikon, ba chiar să stea ore întregi pe Internet să caute „cel mai” bun aparat, și „cel mai” bun profesor. Altul, va zice că are timp, dar va prefera să studieze independent pentru că va constata ca, din varii motive, ăștia nu-l ajută. Dinu Lazăr este prea idiot pentru a putea face asta. El este la nivelul unui copil mic care trebuie să fie iubit cu orice preț. Azi zice că 50mm este obiectivul ideal. Mîine va citi de la unul din idolii săi, să zicem Ken Rockwell, că 150mm e obiectivul ideal. Așa că, după o scurtă perioadă de adaptare, documentare online și reinventare personală va ieși ca și cum el dintotdeauna a propus 150mm și restul sînt calomnii pentru o umilă greșală de tipar.

Zi–mi de bine, sau exprimă–te după pofta inimii.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: