Nimic nou sub soare

Sau mai scurt, de la Toth pînă la Lazăr sînt niște alge care parazitează tot ce pot prinde, care sufocă orice apucă și acoperă în masa lor crescîndă (și netul este un mediu ideal pentru asta) tot ce a fost înainte de ei pentru a se face un alfa. Ironia este că peste ei se cațără acum alte nulități cu aceleași deziderate și care vor face precis la fel. Dar tot restul lumii plătește pentru megalomania viermilor ăstora intestinali. Și dacă nu mai sînt pe ici pe colo cîte unul care să agite un băț prin masa asta compactă de nulități vom rămîne pur și simplu fără trecut. Mai mult, deja se cristalizează acum în era comunicării globale o uitare dirijată de o… nulocrație (?) mai ceva ca pe vremea cînd s-au cățărat pe tren din mers tăticu’ lu’ Pandele sau tăticu’ lu’ Lazăr.

Etichetat ,

6 gânduri despre „Nimic nou sub soare

 1. Cornel P. spune:

  Apropo de nulocratie, Paul Agarici da in judecata pe toata lumea.

 2. Vai de capul meu. Poate le-a făcut ca un statement dadaist ? Nenea chiar ține cursuri ? Parcă îmi pare rău că m-am luat de Bogdan Panait dacă alternativa e asta.*

  Personal găsesc puţin ciudată alăturarea cu Narcis V..

  Sunt curios, ce artist autohton sunt pe gustul criticului foto ? Sau artişti. (vorbesc despre apăsătorii de buton, că sculptori sunt destui :) )

  *glumesc, nu-mi pare rău :)

  • Criticul Foto spune:

   Experiența cu unul din primii cititori ai acestor note care a comentat cu nume real ca să fie apoi atacat și amenințat că doar el e Criticul Foto mă face să cred că e mai bine pentru ei să nu fie numiți. Este o zonă cu „de bine” unde mai apar și remarci de bine, dar sînt doar remarci, nu preferințe. Și una este să te înjure un Bogdan Panait și alta este să-ți facă remarci negative cît să-ți fugă clienții. Unii își permit, unii nu.

Zi–mi de bine, sau exprimă–te după pofta inimii.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: