Educație

Daca unul ca Eftenie care nu prea vede arhitectura are grad universitar (oare ce s-o putea invata de la catedra care a primit banii lu’ taticu’ sa stea beizadeaua bine?), daca Pandele nu numai ca s-a invrednicit sa isi ia licenta ci si sa aiba foncții prin primarii, etc, daca tot ce Lazăr a invatat de la viata este sa linga curul atasat miinii care ii da acces la masa cu mincare de la vernisaj sau lansare… ei bine… ce?

Reclame
Etichetat ,

7 gânduri despre „Educație

 1. Iosif Kapa spune:

  Eftenie, Pandele, Lazăr, Onișor au arătat ce pot, și-au atins potențialul maxim, a venit momentul să-i ignorăm.
  Ce e mai grav este că apar aberații din astea: http://www.youtube.com/watch?v=GQlF98liWSw Mai multe pe http://www.bandafoto.ro unde îl găsim și pe amicul Eftenie cu un workshop.

  Totuși, nimic despre cazul lui Tudor Platon?

  Detalii aici:
  http://oskar.ro/blog.php?id=1101
  http://oskar.ro/blog.php?id=1103

 2. Cornel P. spune:

  uite si aici niste comentarii pe marginea subiectului asta.

  • Criticul Foto spune:

   Oh, Pungovschi, am auzit ca ar fi un maaare fotoreporter. Școlit prin State, educat la București ca jurnalist și specialist în poza la minut și plecat repede ca mai are și altele. Sigur știe ce zice.

  • Criticul Foto spune:

   Revin. Pentru cei care nu simt sarcasmul. Pungovschi este un dobitoc care a avut norocul să-și gasească un colț de trotuar calduț unde să se poată face covrig. Singurul lui salt a fost proiectul ultraperiat de absolvire de la americani și o semi-reușită cu campania lui Paleologu (are hibe, dar încă se mai simte mîna în ceafă a instructorului american). Ăsta se vroia și profesor dacă se poate și a fost pasat foarte Ok pentru că fotojurnalismul pentru condeieri CHIAR este un aspect tehnic și atît. O nădușește prin toți porii. Dacă e făcut pentru stat în fund și dat bun de tipar după regulile impuse de patroni (v. Ghioca) nu înseamnă că poate să meargă cu un aparat. Pentru noua generație de discount press (un fel de cheap flight al jurnalismului) se ia un amărît rupt în cur (v. prostălăul ăla dat afară de Adevărul) i se zice să ia din zestrea soacrei un aparat foto și mîine să livreze poze de pe card ca la nuntă. Dacă amărîtul se arată cu simțul răspunderii i se dă și ceva care poate să filmeze și i se zice „fă și pentru site ceva”.

   Pe scurt – la jurnalism foto/video trebuie să se predea cît să aibă un minim de respect pentru ăia care se duc pe ploaie să tragă din șanțul de vis-a-vis și nimic mai mult.

 3. Cornel P. spune:

  eu ma refeream mai mult la comentariile spumoase de sub articol :)

  • Criticul Foto spune:

   Hmm… adică blog la Dinu Lazăr. Asta înseamnă că Feri Vaida iar arată lumii cum poate el să nu știe o limbă în multe linii și în și mai multe puncte atașate aleatoriu. O să vină Bumbuț să-și dea o părere contrară, dar „de bun simț”. O să fie un fan cu limba între fesierii cuiva și eventual un altul care să critice. Crezi că de data asta e altfel?

Zi–mi de bine, sau exprimă–te după pofta inimii.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: