Lazăr

De fapt, m-am săturat de idioțeniile bătrînului burtos care deplînge vina altora în ceea ce el și tovarășii lui de chefuri au făcut. Văd că dacă Ghioca l-a chemat să dea cu gura deja consideră proiectul demn de toată atenția. Poate atît îl duce capul și pozele alea amatoricești sînt bune prin simplu fapt că exploatează și exibă suferința altor ființe umane. Trecuți de comunism românii par să uite de unde au ieșit și se scufundă și ei în balega călduță a „uite că lor le e mai rău”. Nu ii mai citesc blogul, probabil timpeniile se țin lanț în continuare, poate chiar am ratat măgăritarele ascunse între reclame și palpitanta viață socială a pensionarului pe două roți.

Dar cum își permite ruina asta cu mers legănat să tot comenteze despre România la care face referință doar în forma de prost gust cu românica? Cum poate japița asta obosită să comenteze ceea ce a construit așa detașat de parcă ar fi ceva văzut la televizor?

Etichetat ,

4 gânduri despre „Lazăr

 1. Ma macina un gand, de ceva vreme. Ce studii oare are domnul Dinu Lazar? Sau domnul Vaida. Adica, ce scoala generala, ce facultate, de astea. De curiozitate. Stie cineva? Fara mistouri.

 2. Fane Babanu' spune:

  L-am auzit de cateva ori, impaunandu-se, pomenind despre culegerile de optica pe care le-a tocit el cu maxim stoicism ca sa poata sa dea la facultate dar ce fel de facultate era aia nu mai stiu si nici nu ma intereseaza chiar asa tare.

  Dar uita-te si tu aici http://tinyurl.com/create.php , zi tu, cum poti sa nu-i iubesti pe oamenii astia?!

 3. Fane Babanu' spune:

  Pardon, ora de vara e vinovata
  http://tinyurl.com/6k5jdwt

  • Criticul Foto spune:

   Execrabilă poza. Dar fiecare vițel are acum un „full frame”. 2 poze într-una, sper că nu dă privitorul în mătreață de la acest Head and Shoulders monocromat. Altfel, scene de film indian. Dacă nu vedeam că e la asociația publicitară pentru cine-o cumpăra, Bucureștiul meu drag, nici nu m-aș fi gîndit cîne sînt lăutarii ăia gata s-o dea într-un tanț de Bollywood.

   Pe mine m-a impresionat cum de personajele pot să iasă complet decuplate, cu delimitare vizuală și cu neclar, ca să văd după aia ce frumos și contrastant a ieșit colțul de poster. Mai bine lua bomboane vițelul în loc de aparat foto de făcut cronici. Botofei e o poreclă?

Zi–mi de bine, sau exprimă–te după pofta inimii.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: