Pozatul noaptea, în gașcă

Că s-a adus vorba prin comentarii de pozulica aia deformată cu copilul noaptea la lumînări a’ lu’ Lazăr. Animalul nici nu se obosește să-și miște trupul gros dincolo de lîngă casă. Deși parcă are dreptate, la ce bun să te duci mai departe de dosu’ blocului ca să produci imagini mediocre?

Dar nu de Lazăr e vorba aici.E vorba de elevii lui și ai altora care se duc la căderea serii prin oraș să se tragă în poze cu expunere lungă. Alții se duc la curve, ei, vlăguiți de efortul financiar cu DSLRul, aleg salam cu pîine la pachet și poze pe stradă că e gratis. Nimic rău pînă aici – masturbarea este, în definitiv, safe sex. Partea proastă este că vin acasă și în loc să se culce pentru serviciul de mîine dau drumul la LightRoom, Photoshop sau ce și-au mai descărcat de pe torente și încep să „publice” rahat. Flickr, Blogspot, Picasa, orice e bun. Aceleași scălămbăieli, pe aceleași două străzi din centrul urbei. Și faptul că găsesc online produse identice generate de oameni pe care nu îi cunosc nici nu pare să îi îngrijoreze.

În Norvegia oamenii au și muncit puțin înainte să iasă la stricat zăpada proaspătă. Oare pot muncitorii de la Uzinele Dalles să scoată și o copie după asta? Că după experiențele detaliate și exemplificate ale lui David Hobby (zis si Strobist) cu sticlele de băutură luminate pe sub un geam s-a mers pînă acolo încît să fie și cîștigătoare de concursuri. Vezi Pandele, Gemingian și restul agramaților într-ale fotografiei aciuați la AAFR. Poate scoate Bumbuț vre-un pictorial demn de Tabu de talia celorlate proiecte originale marca CB.

Anunțuri
Etichetat ,

Zi–mi de bine, sau exprimă–te după pofta inimii.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: