Feri, colegul lui Lazăr la luat banii cursanților

Feri e tare, nu la română (deh, pozarii mai bătrîiori țin să sublinieze că nu prea s-a prins școala de ei), nu la fotografie (se pot vedea pe bloguri rezultatele cursanților), nu la estetică (tema de amicii orbilor de la blog) ci la limbi în fund. Dacă Lazăr face poze pe auto și le trimite tot pe auto să facă driverul epson ce vrea cu ele, ei bine, Feri are nevoie de Adobe.

(deh, pozarii mai bătrîiori țin să sublinieze că nu prea s-a prins școala de ei), nu la fotografie (se pot vedea pe bloguri rezultatele cursanților), nu la estetică (tema de amicii orbilor de la blog) ci la limbi în fund. Dacă Lazăr face poze pe auto și le trimite tot pe auto să facă driverul epson ce vrea cu ele, ei bine, Feri are nevoie de Adobe.

..contestat ,hulit la aparitia in lumea fotografilor …ADOBE …a devenit din dusmanul “creatiei” si moartea “artei ” a devenit prietenul fotografilor CREATORI …..poate singurul prieten adevarat ..! de ce ..? ..pai simplu …! fara el nu se poate…! nu ai aer …nu ai lumina …nu ai nimic ..! ai doar o imagine needitata care daca nu esti foarte optimist …este doar o imagine …!

Bine c-a fost Ansel Adams prost și nu știa de Adobe. Lasă că știe Feri cum e cu suprasaturarea.

Etichetat

2 gânduri despre „Feri, colegul lui Lazăr la luat banii cursanților

  1. Criticul Foto spune:

    Mi s-a atras atenția că Feri și-a schimbat după ani tema la blog. Cine zicea că maimuță bătrînă nu se învață în buestru? Deci însemnările astea își au locul, nu numai prin reducerea agresiunii vizuale, dar îmi amintesc și de AAFR care măcar a învățat că dacă pute a rahat măcar să-l bage sub preș. Ar mai fi și altele, dar unele nu se văd online.

  2. hahahaha…! tare mult mi-ar fi placut sa comentez in 2011 dar trecute prin sita timpului nu-s decit comentarii criticastre inutile. si evident fara miza .
    cit depre cine si cum scrie sa auzim de bine.

Zi–mi de bine, sau exprimă–te după pofta inimii.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: