Dezgustătorul Lazăr

Și toată revolta asta de la blogul nerușinat al lui Lazăr care deplînge fotografia românească. Dar dacă îi promite o cafea, un biscuite și că va fi apreciat ca un mare fotograf vine și se expune. Vorbești de artă? Cu cine? Ăia pe care îi promovezi sînt cu siguranță mai slabi ca tine, deci poți să te detașezi și să rămîi liniștit că ești bun. Dar cum rămîne cu ceilalți? Cum îi cauți? Așa cum predai la curs? Stînd noaptea pe net, ziua la slujbă și între mergînd la o cafea cu alți ratați cu aparatul de gît?

Acest Adi Minune al bicicletei bucureștene care promovează subtil între legături spre sponsorii lui? Acesta este profesorul lumii noi? Mi-e silă! Dacă nu-l invită pe el la un mic și îi găsește pe net deja sînt neplăcuți și fără viitor în viziunea broscoiului. Dacă îl cheamă și i se adresează cu maestre deja promit mult. Oare un om atît de meschin cu o cultură făcută la birt între două halbe este cel care să ajute sau să omoare ce mai mișcă în România în materie de fotografie.

Etichetat

2 gânduri despre „Dezgustătorul Lazăr

  1. vasile spune:

    Mare frustrat.trebuie sa fii. Am stat si am citit multitudinea de posturi despre lazar. frate nu il cunosc dar zau de inteleg de unde pornirea asta impotriva unio om. toti sumtem buni la critica dar unul nu face ceva util. e simplu sa stai pe net si sa arunci cu rahat. sa va fie rusine domnule „critic foto”. Suferi de aceeasi boala de care sufera toti romanii care nu au reusit sa faca ceva: dau vina pe cei care au reusit sa faca ceva si spun sus si tare ” din vina comunistilor aia nu putem noi sa ne afirmam”. Sa moara vecinul ca sa ii luam capra, nu?

Zi–mi de bine, sau exprimă–te după pofta inimii.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: