Lazăr profesor?

Repet: Lazăr profesor? Să predea ce? 100 de moduri de a eșua lamentabil sau cum să faci să ai povești de spus nepoților? Adică NUMAI din ce debitează și nimic mai mult. Numai din ce debitează și publică, nu ceva cules pe cînd mergea pe două cărări cu vodca în mînă. Și totuși… vai și amar de cei care aleg să se uite în gura lui.

După el fotografia fara print de calitate este zero. Dar ce e aia calitate la un om care a dovedit că nu poate să vadă talentul fotografic, iar cultura-i e nulă deci nu poți vorbi că ar înțelege vreo simbolistică într-o operă de artă vizuală. Calitatea pentru el este să lucrezi cu o anumită imprimantă pentru care i-au dat să mănînce de cîteva ori.

Reclame
Etichetat

Un gând despre „Lazăr profesor?

  1. Da ,credeam si eu asta dupa ce am auzit de zeci de ori asta de la dl Lazar…. Pana ce am facut un stagiu cu Michael Ackerman unde ne-a aratat proiectul pentru noua lui carte „Half Life” . Fotografiile erau imprimate pe hartie ordinara, coala A4, dar ce emotie nastea fiecare ! Michael le invartea unele dupa altele, marturisind ca inca nu are proiectul final de asezare in carte a fiecareia. Intrebam cum le-a facut si fiecare avea o poveste in spate. Adica fotografia asta este zero, ma intrebam….Si evident raspunsul venea logic.

Zi–mi de bine, sau exprimă–te după pofta inimii.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: