Alo! Ăștia mai boșorogiții care vă plîngeți că nu mai e ca’nainte

Zice Lazăr de haoleo inima mea! Dar oare așa e? Sindicatul fotografilor? Nema. Asociația fotografilor? Moartă, îngropată, dezgropată și mutată de unii la granița cu Ungaria mai să crezi că vor să fugă cu ea în portbagaj. Drepturi de autor? Popularizare ORDA? Informare Visarta? Nema. Pai ce ați făcut voi expiraților? Ozolin Dușa la Iași măcar încearcă să facă activitate. Slab, fără oameni, deh, unde nu e nici Dumnezeu nu cere. Dar cum rămîne cu restul clubului pensionarilor? Maestrul Dinescu este blînd și moale. Vorbesc de ăștia mai agresivii. Ăștia care dau din burtă să-și facă loc la masa cu bufet suedez. Nu cei care au plecat cu sapuniera pe munte în ‘92 și în ‘93 erau fotografi premiați la cîte un festivalul canalizării gen Fotogeografica. Cei care făceau asta în ‘80, cei care au avut ocazia să îi cunoască pe cei mai vechi, cei care făceau performanță, cei care știau naibii să developeze un negativ fără să își pună deș’tele pe peliculă.

Gunoaiele! Ați distrus tot ce era mai bun ca voi ca să nu se vadă care vă e nivelul. Nu există mai nimic documentat despre cei din 1950 pînă la apariția digitalului. Plîngeți acum de parcă cei care erau la grădiniță atunci ar fi trebuit să se ridice să vă dea la o parte și să facă treaba și apoi să vă cheme și tot vouă să vă ridice osanale.

Ciocu’ mic cînd vorbiți de sisteme politice și de bani pe blogurile voastre! Că voi erați acolo să votați minerii și FSN-ul. Cu prezență zdrobitoare la vot și 90+% în favoarea unora ca să vă ridicați acum poponeț și să explicați cum altii… românii… ne’ște unii… au făcut și au dres. Lazăr era pe metereze gata să zică da șefu’ ca aurolacul din parcarea de la gară și acum din acea înaltă postură începe să dea poze cu minerii. De ce? Cum de a făcut pozele alea? Nu pentru a arăta lumii cum minerii au adus ordinea în București?

Etichetat

Zi–mi de bine, sau exprimă–te după pofta inimii.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: