Țeapa de marketing: Nikon și garanția de 3 ani

Pandele care exclama despre Nikon și garanția lor de 3 ani. Și alți trepăduș și-au primit bomboanele și au scris cît i-a ținut mintea despre marețul circ de la eveniment (sau vice-versa).

Care e realitatea? Realitatea este că Nikon este de foarte mulți ani în România. Distanța în kilometri față de România și producția de aparatură de slabă calitate a făcut ca în primii ani de existență ai mărcii Nikon să nu fie prea mulți fani. Cînd au ridicat nivelul tehnic și produsele lor s-au făcut remarcate chiar șî în România, în spațiul sovietic de influență. Tupeul unei firme de doi lei care face spam (a ciordit printre altele lista de email a clienților F64) de a trîmbița că de cînd li s-a dat exclusivitatea ar coincide cu existența Nikon in România… ei bine!

Dar hai să vedem cum e cu garanția de 3 ani. Pînă acum cîteva zile era 2 ani cică. Adică le prelungesc garanția tuturor celor care au achizitionat aparate Nikon în ultimii 3 ani? Aș! Cine achiziționează după 1 septembrie 2010 doar. Și nu oricum. Garanția este tot 2 ani. Cine e gata să-și dea datele personale pe site-ul lor cu riscul de a fi făcute publice (vorbim de o firma care face spam totuși) va mai primi un an garanție pentru aparatura achiziționată după 1 septembrie. L-aș fi înțeles pe lingăul de Pandele dacă dupa 15 ani garanția ar fi săltat la 15 ani pentru toată aparatura. Dar așa? E doar o șmecherie de presă cu priză la tembeli.

Etichetat

Zi–mi de bine, sau exprimă–te după pofta inimii.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: