Proiectele de calculatoriști

Băieții și fetele din IT au o mare problema: greu ființă mai străină de imaginație decît un calculatorist. Ceea ce ei au impresia ca ar ține de imaginație sînt doar un fel de false amintiri, practic un proces de învățare – pe baza experiențelor anterioare încropesc o soluție slab analizată, dar care pare că s-ar potrivi. Evident, această lipsă acută duce la o suferință neconștientizată care îi face să țipe la orice le-ar suna a contrar.

Un astfel de proiect este și eFoto. Practic este doar o platformă unde s-ar face anunțuri gratuite și pentru care administratorul ar primi banii din publicitatea de pe site. Doar că atît nu este de ajuns știrile fiind agramate și venind cînd 20 o dată, cînd nici una 2 saptămîni cît inițiatorul a fost în vacanță și nu a avut net. Iar înțelegerea calculatoristului pe probleme legale e rudă cu înțelegerea lui Pandele cînd vine vorba de orice nelegat de ce s-a zis ieri la TV. Mai precis din regulamentul creat tot pe principiul „citisem o data undeva” se scrie:

Responsabilitatea pentru continutul anunturilor apartine in totalitate autorilor.

dar și că:

Ne rezevam dreptul de a edita sau refuza publicarea anumitor stiri fara a da explicatii ulterioare.

Adică cel care e atît de prost încît să își dea anunțul pe site-ul lor își asumă responsabilitatea integrală și pentru ce bălării îi mai pun ăștia în cîrcă.

Etichetat

Zi–mi de bine, sau exprimă–te după pofta inimii.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: