Pojarul este o reacție alergică la sperma Duhului Sfînt?

Cu ocazia unei epidemii de pojar în Marea Britanie, un bărbat de 25 de ani a murit. Probabil de această boală. Se așteaptă raportul medico–legal. Era infectat, dar poate alta era cauza.

25 de ani și moare. Probabil era un pește homosexual, copilul unor eretici anatemizați căsătoriți, deși erau veri primari. Și a atras după sine furia divină.

Pe de altă parte Mihai I de Hohănțolărn o taie lăsînt niște sute de mii să se descurce cu pușcăria politică de inspirație sovietică. Un număr necalculat de femei vor muri din cauza avorturilor ilicite. Și milioane vor fi afectați pe viață de continuarea malnutriției. Dumnezeul creștinilor îi iubește pe toți, în special pe cei care s–au botezat, din care erau mulți cei care vor avea de tras de pe urma trădării fostului monarh.

La schimbarea de regim este tocmai actualul Patriarh care întîmpină pe respectivul cu flori și o limbă uite atîta pentru între buci. Și omul ajunge la o vîrstă respectabilă și la o avere respectabilă. Uite unde era preacuviosul Iov din biblie!

Eu cred că dumnezeului creștinilor îi plac banii mult mai mult și decît clerului.

2 gânduri despre „Pojarul este o reacție alergică la sperma Duhului Sfînt?

  1. Jakky ecs spune:

    „Pojarul este o reacție alergică la sperma Duhului Sfînt.”
    Cel mai tare citat pe care l-am auzit.

    • Criticul Foto spune:

      Și cînd te gîndești că am pus totul sub Creative Commons! Puteam să patentez ideea și să fiu miliardar ca Ron L. Hubbard!

Zi–mi de bine, sau exprimă–te după pofta inimii.